les propostes a consulta

les propostes a consulta estan detallades al web de l’Ajuntament de Barcelona: www.bcn.cat/diagonal

 

proposta A

vídeo opció A > botó contrari, guardar como, obrir amb reproductor vlc (www.vlc.com)

 

proposta B

vídeo opció B > botó contrari, guardar como, obrir amb reproductor vlc (www.vlc.com)

20 comments

 1. Hola,
  despres de mirarme les dues propostes i comparantes amb les altres (PTP,ccooetc..) tinc una empanada terrible, per que no esbrino a veure moltes diferencies. Tots defenen 4 carrils per cotxes ? sos

 2. Crec que s’ha de potenciar l’us dels transports publics i la bicicleta per sobre del cotxe. Barcelona ja es prou bruta, sorollosa i contaminada, i ara tenim l’oportunitat de fer quelcom be. L’opcio B es mes ecologica i sostenible. L’opcio A no nomes no suposa un avenç sino que a mes implica un autentic perill pels ciclistes, sobretot considerant l’incivisme regnant i que ningu no respecta el carril bici.

 3. Es millor la proposta A, però la veloçitat a les calçades laterals seria de 30Km/h maxim. Aixi els ciclistes son mes “protegits”.

 4. sembla que soc l’unic que veu que la proposta a es totalment inviable. Per on es puja i es baixa del tranvia??? segons les imatges no hi ha espai entre ells i a ambdos costats hi ha cotxes…

 5. marc,
  les parades del tranvia són centrals entre els dos tranvies compartides pels dos sentits. En la secció no es veu bé però bé a ser semblant a les parades que hi ha ara al tros de diagonal on hi ha dues vies de tranvia juntes amb les parades al mig.

 6. Hola,
  Sembla que la majoria d’opinions es basa en qüestions estètiques i no s’aporten dades concretes. Ester diu que l’opció B és mes ecològica, però per què? Juanjo diu que és millor la proposta A, però per què? Si la prioritat, per exemple, són els vianants, els arbres i els carrils bici segregats, l’espai per a això és (sobre 50 m totals):
  – opció A: 27.0 m
  – opció B: 30.8 m
  Així que s’hauria de preferir l’opció B. Si els criteris són estètics, potser aquest no és el millor bloc per compartir-los. Una abraçada,

  Luigi

 7. no entenc cap de les 2, no la podrien deixar com està??
  No veig millora, es treuen carrils pels cotxes no?
  si ja hi ha sempre embuts, no serà pitjor ara??
  no ho sé..

 8. Em sembla una trampa que no poseu com a tercera opció el deixarla com està ja que ni es el moment politic i meny econòmic. Hi ha coses més importants Sr. Hereu…

 9. no cal cambiar res de la diagonal am la crisis que ya no ya que tan de gasto el tramvia no servex deres un estorp

 10. Con la que está callendo creo que estas cosas no deberían ni plantearse. Que pongan una tercera opción que sea dejarla como está.

 11. No hi estic d’acord en aquest canvi, ni amb la A ni amb la B .SI ara entrar a Barcelona és un merdé, que serà quant només hi hagi un carril.
  Els Sr. Hereu… pense amb el cap o amb els peus?
  Estic segura de que aixó beneficia nomes a alguns polítics “listillos”

 12. NO VEIG NECESSARI CAP CANVI A LA DIAGONAL ACTUAL I LA RAÓ ÉS MOLT SENCILLA: NO HI HA DINERS PER AUGMENTAR LES PENSIONS, ELS SOUS DELS FUNCIONARIS, ETC, ETC, ETC. DONCS NO N’HI HA PER TRANVIES I CANVIS INNECESSARIS!
  SÓC MILITATNT SOCIALISTA I PENSO DONAR-ME DE BAIXA PER MENTIDERS, TANT LA GENERALITAT COM ZAPATERO!!!

 13. Estoy de acuerdo en que la diagonal no necesita ningún cambio,por las siguientes razones:

  1. Si el tráfico de coches se va a restringir ¿Por dónde pasarán? es una de las vias de acceso principales de Barcelona por no llamarla la principal. Creo que el tráfico en Barcelona lejos de mejorar empeorará ostensiblemente o tal vez ¿tienen la intención de que los ciudadanos de Barcelona ya no tengamos coches?

  2.En el momento de crisis que estamos no creo que se deba gastar dinero en algo tan trivial. Sería mejor utilizarlo de otra manera.

  Yo también esperaba que hubiese una opción C que consistiría en no cambiar la diagonal.

 14. He intentado votar la obción C y me he quedado con las ganas. ¿Para que seguir con un proyecto de tanta cuantia de capital?¿ Es que no hay crisis en las arcas de la ciudad? ¿Seguro que aqui no se aplicara el 5% ?Mejor seria crear empleo, pero no, de una forma tan inutil. Me siento estafada con un proyecto tan inutil, y encima luego diran que por una gran mayoria, ha salido el si, a la reforma de la Diagonal. Mi voto, por supuesto es que se quede como está.

Deixa un comentari...

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s